Monday, February 22, 2010

say cis.

dah nak 3 bulan aku menduda.sejak aku habis spm,aku naik turun mahkamah sebab nak settlekan penceraian aku dengan sigs.masa bulan disember aku memang hampir-hampir gantung diri sebab pening kepala nak failkan semua surat-surat cerai aku.

aku single.mama nak aku kahwin lagi.banyak foto-foto yang mama tunjuk kat aku.fulamak semua cun melecun.mama kenal dari kawan-kawan dia.tinggal pilih.hantaran mama tak kisah.yang penting aku semangat nak belajar.

"mama suka aleena pilih uitm.tapi kalau aleena cintakan limkokwing pun mama tak kisah.asalkan aleena bahagia."

terima kasih mama.malangnya.pagi tadi aku dapat surat.dari jabatan skim pinjaman buku teks.dalam surat cakap aku masih belum bayar nafkah kat sigs bagi tahun lepas.APA DIA???!!!aku dah ikut segala procedure yang diberi!!!iddah belum habis kah??tidak!!!walaupun 2 tahun kami berkahwin, kami tiada physical contact mahupun chemistry!!!sepatutnya tiada iddah???(apa kena-mengena??)

surat dari mahkamah skim pinjaman buku teks.



tuntutan nafkah oleh bekas isteri encik aleena, cik sigs.


oh bekas isteri,walaupun kita dah tak ada jodoh,selama ini aku jaga kau macam isteri betul.hari-hari aku buat homework.setiap minggu aku buat latihan add maths.setiap hari jumaat aku pergi kelas muzik balik pukul 3.30 petang.sampai hati kau.

nampaknya aku terpaksa ke sekolah bersama peguam aku,encik anishu pada hari khamis ini memandangkan tuntutan hendaklah dilaksanakan sebelum 26 februari.



kalau tak aku akan jadi duda selama-lamanya!!

2 review:

faeza said...

dh knapew pkai words dlm agame nihh
ahahah
ko xpulang lg??
gler ituhhh
meh2 aq nk ikut g skewl :)

alee said...

haha,,

jom kita ramai2 robohkan sigs..

kahkah..