Friday, February 26, 2010

guys got guts

yang tiga dari kiri tu memang buat wanita malaya tangkap cintan.


baru-baru ni aku tonton sandiwara ni.emm.boleh tahan.

hotak kau.

cerita ni MELETUP TAHAP GABAN.TAK TONTON BERDOSA!!!

selain cerita kami the movie dan talentime, gua memang tabik cerita ni.aku tak nak cerita.korang tengok lah sendiri.aku tak nak terlebih konfiden tapi siapa-siapa yang tengok cerita ni sekurang-kurangnya 'ter'sebut "sial lah cerita ni!".aku dah tak boleh nak kira berapa kali aku mencarut bila tengok cerita ni.

kita satu malaysia duduk sebumbung.

betul cakap bro zahiril adzim,seni memang boleh rapatkan jurang kaum.tak percaya?kalau kau tengok wayang cerita yang tengah box office ,sekali part yang hero dah nak mati kau terpijak kaki orang sebelah,kebetulan orang cina,konfem "sorry!!!" terus keluar punya!

antara dialog yang agak sensitif dalam cerita ni.

"orang melayu bodoh tapi boleh masuk universiti"

"orang cina makan babi.masuk neraka"



tapi yang paling menyentuh hati,




"apa bezanya aku dengan kau??warna kulit??kalau macam tu,aku sanggup jadi buta.biar kita semua buta.tak nampak warna kulit."



8 review:

adnenanz said...

wah wah, GADOH. aku ske aku ske :)
nak nak ade mamat gojes hahaha.
"org cina mkn vavi, pengotor. berak tak pernah basuh" hahahah

oh ya, nice blog Alee!

nina

alee said...

hoho..

thanks yaw!!

hazwani daud said...

same je warna kulit kowg. heee

alee said...

haha!!tu lah pasal..

eheh..

Capital D said...

Bhahahahaha :DD

cite GADOH paling aku ske .

cakap lepas jea .

ouh, zahiril adzim paling hot !

*wink wink

alee said...

haha..

semua wanita malaya cakap macam tu..

hehe..

faeza said...

aku just nak ckp nih jepp
AKU RINDU KELAS KITE!!!! :(

alee said...

haha!!!

aku pun!!!